Vektor nis, logo, alu kapije i ograde

Vektor nis, logo, alu kapije i ograde
Vektor nis, logo, alu kapije i ograde

среда, 3. јул 2013.

aluminijumske ograde





alu ograde
aluminijumske ograde
aluminijumske ograde u nasoj ponudi pronaći ćete samo deo proizvoda od inoxa, kovanog gvozdja  i aluminijuma: ograde, kapije (vrata), stepeništa, ograde od talasastog pletiva i druge vrsta ograda, konstrukcije,  hale, skladišta itd. Zaštitu od korozije vršimo vrućim  cinčanjem i kvalitetnim bojama. Za sve proizvode vršimo prevoz i ugradnju u cijeloj Srbiji, Crnoj gori. Naše iskustvo goviri godinama i iskustvo naših poslovnih partnera, jamči brzu i kvalitetnu isporuku, te ugradnju proizvoda. Dajemo garanciju na sve proizvode koje postoje,  kapija i ograde, ograda za sve potrebe klijenta.

aluminijumske ograde i alu kapije

Vrsimo ugradnju ograda na osnovu potrebe klijenata, njihove zelje su nam na prvom mestu , imamo uvek potrebe da sa svojim kvalitetom budemo najbolji, nase iskustvo je veoma poprlicno u oblasti kapija, industrijskih objekata.

aluminijumske ograde cena

sve o cenama molimo vas da nas pozovete na mob. :063/155-89-04

Sve opsirnije o ovome pogledajte nas zvanicni website

ograde i kapije vektor-pm.com

Aluminijumske kapije i ograde svih vrsta i dimenzija. 
V E K T O R  je firma  sa sedištem u Nišu - naselje 9.Maj, usko specijalizovana za proizvodnju i ugradnju metalnih konstrukcija,izradu i montažu al-ograda i prohromskih ograda, kliznih i samonsivih kapija. U svojoj delatnosti firma se bavi i montažom panelnih ograda iz uvoza, montažom rampi za parking i kontorolu ulaza-izlaza. 
Želje, poverenje, zahtevi i potrebe naših kupaca predstavljaju centralnu orijentaciju našeg poslovanja.
Kao mala  firma cilj nam je da se maksimalno prilagodimo individualnim potrebama   kupaca.
Pritom pod pojmom kupca ne podrazumevamo samo direktnog korisnika naših   proizvoda već i trgovce, građevinske preduzimače, investitore i iznad svega arhitekte koji   u svoje objekte ugrađuju naše proizvode (ograde,kapije,nadstešnice)..

U cilju zadovoljenja potreba različitih grupa kupaca poštujemo visoke standarde u   pogledu kvaliteta proizvoda i usluga.
Naše poslovanje sa kupcima kao i sa dobavljačima se prvenstveno zasniva na   uzajamnom poverenju i poštovanju.
 

aluminijumske ograde cena varira u odnosu na sam zahtev kupaca

 

5 коментара:

aluminijumske ograde na youtube